Yoncalı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu,düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15-30
Servis Bilgisi: İlçe Merkezinden Servisle Ulaşım Sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yoncalimehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YONCALI BELDESİ CUMHURİYET MAH. CUMHURİYET CAD. MUŞ BULANIK YONCALI MEHMET AKIF ERSOY ORTAOKULU BLOK NO 25 BULANIK / MUŞ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Karayolu Bulanık-Muş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE YAKLAŞIK 100 KM UZAKLIKTA İLÇE MERKEZİNE YAKLAŞIK 7 KM UZAKLIKTADIR.